Selamat Hari Jadi JI-JI

Sudah lama tidak berjumpa. Nama pon sudah berubah. G-Ha, Jiha, Ji Ji, saya pon tak tahu apa yang perlu saya panggil. Mungkin Mak Teh lebih sesuai. Saya kira Hail ber-2 akan setuju saja dengan saya.
Selamat Hari Jadi ke-?. Semoga dipanjangkan umur dah dimurahkan rezeki. Harap sentiasa berada di bawah lindungan yang Maha Esa. Beli lah kek sebiji dua,belanja rakan-rakan. Nanti tuntut duitnya daripada Mat Paih.

Semoga berjumpa kita hujung bulan ini. Tidak mampu untuk menulis entry yang panjang kerana “keyboard” saya rosak.(Baca:tak mempunyai vocab dan ilham). Harap-harap tuan blog dapat menulis sesuatu kerana dia sudah habis menjawab peperiksaan.

Hafzan Lazim

6 Comments

  1. paih said,

    May 11, 2009 at 10:24 pm

    It seems that everyone has forgotten her old name..
    but not me..
    Hepi birthday M***O..
    MGBU..

  2. hafiz lazim said,

    May 12, 2009 at 12:50 am

    happy birthday to you…happy birthday to you….happy birthday toyouuuuuu….._ekN_

  3. yellow said,

    May 12, 2009 at 2:19 am

    kalau ade kat sini, boleh afiq nyanyi hapy bday…… tak pe la… balik nati boleh dgr afiq nyanyi utk nor… happy bday to you…..

  4. cikgu panji said,

    May 12, 2009 at 5:33 am

    nor,
    happy birthday.
    semoga sentiasa berbahagia dan di dalam kerahmatanNya.

  5. Nor said,

    May 12, 2009 at 5:57 am

    Thanks ppl. I feel old like really old. hahaha.
    Abeje: U stalked me! ganow tau sume nama2 sayaaaa. hish bahaya nihh. thanks btw and see u in less than 3 weeks? waaahhhhhh
    Abepaih: haha my old name? u guys still call me with that name kannn. so it’s not dat old lahh. *buat muka redha*
    Abeapih: hish senyap2. hadiah?
    Kak atie: hehe afiqqqqq. tak sabar nak balikk. less than a month now!

    Oh Ohhhh kawan2 sekalian. jgn segan2 nak bagi hadiah ye. seratus dua dolar pon ok. leh masukkn dalam akaun nor ye. hahahahahahha.

  6. mama said,

    May 13, 2009 at 4:43 pm

    Kak nor, ma doakan semoga dirahmati Allah selamanya,,,,,,,diberi kerahmatan dan keberkatan, kebahagiaan dunia akhirat.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: