Sepetang bersama Mat Afiq

Mat Afiq.

Me: Hello, sapa nih?

Afiq: nak cici, nak bas, nak ayam, nak telor…….

Me:?πŸ˜•πŸ˜•πŸ˜•πŸ˜•

************************

Botak palo demo, Mat Apih. Mat Afiq naik darjah satu nanti kena beli kereta sengoti ko dio. hahahahhah. Lucu-lucu. 2-3 hari tersenyum sorang-sorang. Yang sorang tu, Mat Afiq dah petah bercakap. Yang sorang lagi tu, Ariff dah pandai duduk. Abe Je jah hok tak pandai-pandai nak balik lagi.

*******************************

Tahniah ko demo, Yo ngan Adie buleh anak laki berambut lebat bernama Mat Adief. Harapnya murah rezeki demo anak-beranok.

Hafzan Lazim

4 Comments

  1. Noor said,

    February 10, 2009 at 12:50 am

    HAHaHAHAHHAHAHHA
    randommmmmmm sgt nak cici nak bas. adoi laaaa.
    lawak2.

  2. yellow said,

    February 10, 2009 at 4:28 am

    hafzan…. bukan nak telor… nak lolo…!!!!!
    hahaha

    Nor, tu blom lagi die mintak ‘nomen’ (ultraman)….

  3. Noor said,

    February 10, 2009 at 8:15 am

    lolo tu stands for wat?

    ala nak balik summer nak balikkkk nak baliikkkkkk.
    abeje sponsor sy? hihihi

  4. yellow said,

    February 13, 2009 at 3:44 am

    LOLO STAND FOR TELUR…..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: